Do seriálové Nemocnice přijde nový pacient, kterého zná nejen celé Slovensko, ale také někteří naši lékaři. Ne všichni ho však přivítají s úsměvem. U doktora Kleina totiž nikdy nevíte, jestli mluví vážně nebo si z vás jen střílí.

Nemocnica - bekim Nemocnica - bekim

V Nemocnici převládají napjaté vztahy, což se projeví i po příchodu nového pacienta. Bekim kvůli svému problému vyhledá doktora Vladaře a doktorku Skalovou. Když však nebudou k dispozici, ujme se ho jiný odborník.

„Mišák po sobě nedokáže přečíst ani vlastní recept, takže pana Beckhama přebírám osobně já. Takže, pane Azure ,“ osloví ho bez ubrousku lékař Klein. „Aziri,“ opraví ho Bekim.

„Ach, vím, pane Aziri, promiňte. Jsem hlupák, omlouvám se i za své předchozí chování. Ale musím říci, že jsem už byl poučen, že v tomto zařízení platí nová pravidla, hlavně co se týče humoru. Takže slibuji, že se to nebude opakovat,“ zašeptá si Oto Klein pod nos.

Jak se situace s Bekimem vyvine a zda k němu zaměstnanci budou přátelštější, se dozvíte už dnes večer. Každopádně, příchod komika do seriálu přinese nový závan svěžesti.

Jedním z nejlepších herců, který tam bude účinkovat, jsem já, takže se máte na co těšit . Jelikož tam budou i skutečné příběhy, proto si mě zavolali. Pevně ​​věřím, že se vám to bude líbit,“ prozradil s úsměvem Bekim, kterého uvidíte ve zcela novém světle.

Nenechte si ujít další epizodu plnou zvratů, humoru a lidských příběhů, která vás vtáhne do světa nemocnice, kde se potýkají životní osudy a nové výzvy.

Sledujte novou část Nemocnice již dnes ve 20:40 na JOJce!

Tagy: Nemocnica

Sledujeme sociální sítě