Sympatická herečka Jana Labajová, která je známá zejména díky své roli Viky Otčenášové v oblíbeném seriálu Hranice, překvapila své fanoušky radikální změnou image. Umělkyně se rozhodla pro krátký blond sestřih, který ji představuje ve zcela novém světle.

Jana Labajova Zdroj: archív J.L.

Labajová, která v minulosti experimentovala s dlouhými blond vlasy a později s zrzavým odstínem, se tentokrát rozhodla pro ještě odvážnější krok . Na svém Instagramovém profilu se pochlubila novým účesem, který jste na ní ještě nikdy neviděli. Pro herečku, která tvoří pár se známým komikem Šokem, se jedná o výrazný odklon od jejího předchozího vzhledu.

Tento minimalistický krátký sestřih v platinové blond, který je výrazný, svěží a plný elegance, jí mimořádně sluší. Její krásu ocenili i fanoušci, dokonce natolik, že by měla být její polovička na pozoru.

Pod fotkou se objevily komentáře plné obdivu. "Ty jsi ztělesněný hřích," napsal jeden z nadšených fanoušků, zatímco jiní se přidali s pochvalnými slovy: "Asi jsem se zamiloval!" Další z obdivovatelů její vzhled okomentoval slovy: „Úžasná,“  „Vy jste opravdu krásná žena,“ což dokazuje, že její nový účes zaujal široké publikum.

View this post on Instagram

A post shared by Jana Labajová (@labajova)

Sledujeme sociální sítě