Sebevědomá a odvážná Diana Mórová, která je dlouholetou součástí show Česko Slovensko má talent dokazuje, že věk je jen číslo. V novém českém seriálu se totiž ukázala naprosto nahá. I když tyto záběry vyvolaly rozruch, štíhlou postavičku by jí mohly závidět i mnohem mladší ročníky.

Diana Mórová, charismatická slovenská herečka, známá svými četnými úkoly ve Slovenském národním divadle, znovu překvapila své fanoušky. V novém českém seriálu Jedna rodina se zhostila role doktorky Beáty Horváthové, ve které se objevila zcela nahá v sauně.

CSMT 11 - Jakub Prachar, Diana Morova, Marian Cekovsky Ceky Čeky si počas svojho porotcovania nebude všímať len hudobníkov, ale každého, kto má skutočný talent. Zdroj: TV JOJ

Tento odvážný Dianin krok ve věku 54 let dokazuje její nesmírné sebevědomí a profesionalitu. Mórová už v minulosti přijala podobné výzvy a znovu ukázala, že odvaha a elegance jdou ruku v ruce.

Umělkyně nepatří k těm, které by se před kamerami styděly. V některých snímcích se již ukázala v celé své kráse. Učinila tak například ve filmech Kuře melancholik (1999), Tango s komáry (2009), Praha očí (1999), Svině (2020) či v pětidílném seriálu Štúrovci (1991). No a kdo by byl řekl, že se svlékne před kamerami iv roce 2024.

Herečka, která se stala ikonou slovenské filmové a divadelní scény, se nikdy nebála posouvat své hranice. Diana Mórová nám všem připomíná, že sebevědomí a sebeláska jsou důležité v každém věku.

Sledujeme sociální sítě