Zpěvačka Celeste Buckingham má za sebou koncert, na který zřejmě jen tak nezapomene. Podařilo se jí totiž zazpívat si s opravdu velkým jménem!

Během festivalu Starmuse spojila síly Celeste Buckingham spolu s obrovskou světovou hvězdou, Brianem Mayem a vzniklo z toho krásné číslo, na které zpěvačka jen tak nezapomene. V rozhovoru pro Top Star prozradila, že když zjistila, že ji čeká taková spolupráce, v první chvíli se o to chtěla podělit s rodiči. Jejich reakce ale možná nebyla taková, jakou by čekala. „Já jsem právěže poslouchala všechno možné a ironie je, že moji rodiče moc hudbu neposlouchají. Mají dvě dcery, které jsou zpěvačky a skladatelky a oni jsou trošku mimo tu hudební scénu,“ prozradila Celeste. Zároveň tak dodala, že její otec zpočátku nevěděl, o koho se jedná. Máma ale reagovala jinak, protože hudebníka velmi dobře zná.

Legendární Brian May, kytarista ikonické britské rockové skupiny Queen, je jedním ze zakladatelů festivalu Starmus. Brian May je nejen vynikajícím kytaristou, ale také astrofyzikem a autorem mnoha hitů skupiny Queen. Navíc je známý svou ochotou spolupracovat s různými umělci. Jeho hudební mistrovství a schopnost spojovat různé žánry a styly přinesly do světa hudby spoustu nezapomenutelných momentů.

Více seo tomto spojení dozvíte ve videu :-)

Sledujeme sociální sítě