Seriál Nemocnice se blíží do finále. Poslední část této sezóny před letní pauzou můžete sledovat již ve čtvrtek, 13. Června. I když na natáčení padla poslední klapka a slavnostně se krájel dort, přece jen víme, jestli bude seriál Nemocnice pokračovat i na podzim!

Máme skvělé zprávy!

Po letní přestávce se Nemocnice objeví na obrazovce opět. Máme potvrzeno, že po uzavření natáčení jarních epizod bude mít štáb společně s herci krátkou přestávku, po které se vrátí k výrobě nových částí. Na Nemocnici se tak budete moci těšit ve vysílání na podzim. S novou sérií samozřejmě přijdou v seriálu novinky.

Nemocnica Zdroj: TV JOJ

Co prozradil generální ředitel TV JOJ Marcel Grega?

"Zúčastnil jsem se posledního dne natáčení desáté série oblíbeného seriálu Nemocnice. Oceňuji vysoce profesionální přístup celého štábu a herců během výroby tak náročného a hlavně živého projektu. Nyní si budou užívat zasloužené volno a za pár týdnů už opět začnou pracovat na nové, jedenácté sérii. Mohu prozradit, že diváky čeká několik změn. Přeměnou projde nejen nemocnice, ale i osudy oblíbených postav. uvedl Marcel Grega na svém Facebooku. Je tak jasné, že se máme na podzim rozhodně na co těšit!

Nemocnica Zdroj: TV JOJ

​Sledujte seriál Nemocnice v úterý a čtvrtek ve 20:40 na JOJce!

Sledujeme sociální sítě