Sharon Osbourne

Bývalá porotkyně X Factoru šokuje svým vzhledem: Vyhublá na kost a obličej k nepoznání

Manželka slavného zpěváka Ozzyho Osbournea se v poslední době změnila k nepoznání. Fanoušci ji nedokázali na ulici ani poznat a mají vážné obavy o její zdraví.

71letá Sharon Osbourne ještě v loňském roce přiznala, že se její hubnutí vymklo kontrole. "Jsem příliš vyhublá, nemůžu přibrat. Chci, protože mám pocit, že jsem hubená až příliš, vážím méně než 45 kilo," přiznala bývalá porotkyně X Factoru pro Daily Mail.

Najnovšie zábery Sharon Osbourne vydesili ľudí! 

Pochybný lék na hubnutí

Ve zmíněném článku byla také zmínka o Sharonině přiznání o užívání léku proti cukrovce Ozempic. Ten je v poslední době v Hollywoodu doslova hitem a celebrity jej využívají zejména za účelem redukce váhy, a to i přesto, že odborníci pro ním varují! 

Sharon díky pochybnému léku zhubla až tak přehnaně, že na ní visí oblečení a její vyhublá tvář v kombinaci s množstvím plastických zákroků způsobila, že donedávna krásná zralá žena připomíná jen nešťastnou křehkou kreaturu. 

Zdroj: Profimedia

​Jak úplně jiná žena 

"Ještě před rokem vypadala velmi dobře, teď vypadá jako zestárlá stařena,” píší lidé komentáře na její nejnovější paparazzi záběry.

"S plastickou chirurgií a hubnutím zašla příliš daleko," napsal další. "Už vypadá hůře, než její nemocný manžel, nikdy neměla ten lék začít užívat!" přidali se další. Někteří dokonce podkli, že kdyby nebylo uvedeno, o koho jde, nikdy by na fotografiích Sharon nepoznali...      

Zdroj: Profimedia

Sledujeme sociální sítě