Na sociálních sítích z ní srší radost a jiné to není ani tehdy, když ji potkáte osobně. Vždy, když ji vidíte, její tvář zdobí úsměv. Řeč je o moderátorce Jasmine Alagič, která je jakoby chodící reklamou na štěstí. Jak ho však dosáhnout i tehdy, když zažíváme těžší chvíle? Toto je její recept!

Moderátorka Jasmina Alagič se před časem objevila na křtu knižní novinky s názvem Talent z pera Jara Slávika. Porotce ze show Česko Slovensko má talent si kolegyni z projektu pozval jako křestní mámu. Zajímalo nás proto, o čem by byla její kniha, kdyby nějakou napsala. Jasmina měla jasnou odpověď. Moje kniha, pokud někdy v životě by byla, tak by byla přesně taková, jaká je moje existence. Trošku divoká, ale s poselstvím, že nikdo nám negarantuje zítřek. Absolutně nejdu ztrácet čas, na to nemám čas. Chci ve všem , co život nabízí, dobré i špatné, najít to dobré.Já každý večer musím usínat šťastná. To je asi takovou mojí drogou.Každému z nás se dějí těžší věci, i mně.Vždyť, mnoho lidí i ví, co všechno se, například, i u nás děje.A ne vždy je to sluncem zalité.Ale já musím usínat s tím, že mám všechno špatné v sobě vyřešené.Díky je pro mě nejsilnější emoce. Takže, já bych určitě tu knihu psala o štěstí, o díku a o uvědomování si všeho, co máme víc, než o přemýšlení o tom, co nám chybí ," řekla moderátorka.

Jak to vypadalo na křtu knihy Jara Slávika? Podívejte se na VIDEO:

​Jasmina působí jako chodící reklama na štěstí, protože vždy vypadá spokojeně, zdobí ji úsměv a špatné dny jakoby ani neznala. Podle jejích slov je tomu však tak, že se vždy jedná pouze o náš přístup k situacím. Jaký je tedy její recept na štěstí? 

"Musíš se znát a musíš žít v pravdě. Pokud znáš sebe sama, nebudeš nikdy v životě čekat na to, aby ti štěstí do života přinesl někdo jiný. Protože jsi sám svým vládcem, nazvěme to. Pokud znáš sama sebe, nepotřebuješ se obklopovat lidmi , kteří ti udělají program, vezmou tě ​​někde, kde ti bude dobře, protože ty víš, kam máš jít, kde se cítíš dobře . Důležité jsou maličkosti. My už máme všichni větší a větší sny, ale netřeba zapomínat na všechno, co máme, na všechno co jsme kdy měli a díky čemu jsme dnes tam, kde jsme. Pokora," dodala s úsměvem.

Sledujeme sociální sítě