plesové šaty

Andrea Verešová na Československém plese pořádně překvapila: TAKOVÉ šaty dosud nepředvedla!

Andrea Verešová bývá pravidelně ozdobou různých společenských akcí a díky sexy róbám na sebe vždy strhne pozornost. Tentokrát výběrem šatů pořádně překvapila a předvedla model, jaký jsme na ní asi ještě neviděli!

Známé tváře ze showbyznysu, kultury či sportu z obou zemí se sešli do pražského Obecného domu, aby si užili večer plný hudby, tance a zábavy. Jak informoval český portál extra.cz, již 10. ročník Československého plesu měl daný dress code a to „Black Tie“.  Zatímco u mužů to znamená obléci si smoking, ženy měly zvolit dlouhé večerní šaty.

Jubilejní ročník tohoto plesu si nenechala ujít ani slovenská kráska Andrea Verešová (43) s manželem a právě na výběr jejích šatů byli mnozí nejvíce zvědaví, protože loni se předvedla v extrémně odvážné róbě, která více odhalovala než zahalovala. 

Andrea tentokrát výběrem plesových šatů pořádně překvapila. Přestože opět pocházeli z dílny její dvorní módní návrhářky Jany Pištejové, barvou i stylem byly zcela odlišné od těch předchozích.

"Zelenou jsem nikdy neměla, je to premiéra. Letos je to decentnější," okomentovala své šaty Verešová a dodala, že šperky jsou její starší bižuterie a prsten je od Gismondi.   

Předpokládáme, že někteří zůstali u krásné modelky zklamáni, protože toho skutečně mnoho neukázala, ale mnozí ocenili, že naopak dokázala, že hvězdou večeře může být stejně!  

Jak se Andrea Verešová líbí vám? Sluší jí takové šaty? 

Zdroj: Profimedia

 

Sledujeme sociální sítě