Do seriálu přichází nová postava. Tentokrát půjde o herečku, která vám je jistě dobře známá! Co myslíte, komu pomotá v nemocnici hlavu?

Nová část oblíbeného seriálu začne velkou novinkou. Do seriálu totiž přichází známá herečka, Dominika Richterová. To, v jaké roli přichází, se dozvíte už dnes večer. Hned v první scéně ji však uvidíme s doktorem Zimem. Společně totiž přežijí vášnivou noc. Jak oba naznačí, půjde o jednorázovou záležitost. Život si to ale umí zařídit i jinak. Postava, kterou Dominika ztvární, rozhodně ví, jak si získat lidi na svou stranu. Navíc svou krásou okouzlí nejen doktora Zimu.

Jaká je, proč přichází a komu změní a obrátí život naruby? To zjistíte v nejnovějších epizodách seriálu. Připomeňme si ale, že se doktor Zima dosud nedokázal na jinou ženu ani jen podívat. Poté, co zjistil, že miluje Adrianu, ale ona se bude vdávat, se mu život opět rozpadl na kousky. Dal se však dohromady a zjistil, že jedna vlaštovka rozhodně léto nedělá. No a nová postava v seriálu je toho jasným důkazem.

Sledujte seriál Nemocnice každé úterý a čtvrtek ve 20:40 na JOJce!

Sledujeme sociální sítě