eva perkausova

Pět dní od porodu se objevila česká moderátorka i s rodinou před kamerou. Je ve fantastické formě

Populární česká moderátorka Eva Perkausová se teprve nedávno stala dvojnásobnou mámou. Zatímco mnohé celebritní maminky těsně po porodu publicitu a focení nevyhledávají, ona je výjimka. Proč? Podívejte se!

Krásná česká moderátorka přivedla koncem ledna na svět svého druhého potomka. Zatímco většina čerstvých maminek má plnou hlavu právě péče o miminko a spoustu času na jiné věci jim nezbývá, Eva je výjimka…

Zní to neuvěřitelně, ale jen 5 dní po porodu už stála před objektivem fotoaparátu! Nechala se nafotit hned v několika krásných outfitech společně se svým synkem. Při pohledu na její fotky by asi nikomu ani nenapadlo, že rodila. Na fotkách totiž vypadá úžasně! „Jste krásná maminka a vypadáte fantasticky,“ vzkázaly jí desítky žen, které nechápou, jak je vůbec možné takhle krátce po druhém, porodu vypadat.

Na její dokonalé fotky okamžitě reagovala další známá Češka a trojnásobná máma Lucie Šlégrová, která nahlas vyslovila to, co si mnoho maminek při pohledu na Perkausovy fotky pomysleli. „Nevím, jak to ta ženská dělá, ale je to neuvěřitelné. Já to prostě nechápu a přála bych každé z nás, abychom to takhle měli… Ženy ne, nebojte se, není to normální. Určitě ne. Normálně je vypadat otekle, tlustě, unaveně a většinou, bohužel, fakt nepřitažlivě…“ přiznala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dana Mrázková (@danamrazkovaa)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Sledujeme sociální sítě