Dara Rolins

Jak se Dara Rolins staví k faktu, že její plastický chirurg porušil lékařské tajemství?

Dara Rolins nikdy neměla problém veřejně mluvit o tom, co si na svém obličeji dala upravit. A vypadá to tak, že tentokrát podstoupila hned několik zákroků, které ji mají omladit.

Prsa, víčka a nos jsou jediné části obličeje a těla, které u Dary prošly proměnou. Zpěvačka dokonce přiznala i to, že čas od času si lze píchnout mezi obočí botox. To by však mělo být všechno...

Internetem však před pár hodinami začalo kolovat Darine video z návštěvy jistého italského plastického chirurga. Na Instagramu Michele Pascaliho se objevil příběh, na kterém zmiňovaný plastický chirurg detailně popisuje plánované zákroky na zpěvaččině tváři. Mělo jít o lifting obličeje, krku a úpravu víček. 

"Zřejmě je už mým osudem, že věci, které si chci nechat pro sebe a v soukromí, vyplouvají na povrch snad dříve, než se stanou. Přiznávám, je to občas velmi nepříjemné...a stejně jako před dvěma lety měl jistý doktor potřebu sdílet se světem úpravu mého nosu, tak i tentokrát se našel další, který se chtěl pochlubit zákrokem, a že má u sebe "Darinku", 715 tisíc sledujících...co na to říct...Nemám potřebu sdílet a už vůbec ne omlouvat své rozhodnutí, nemám vůči nikomu ani oznamovací povinnost, jen se to prostě stalo. Je to moje věc. Moje soukromí... a že nejsem na fotkách či videu pana doktora moc hezká? No, nejsem! A kdo je? když vyleze z postele, nebo když má před zákrokem vydezinfikované vlasy i celý obličej... Která žena se upravuje či maluje do nemocnice?Já ne! "No co už, je to venku as celou parádou.  Těším se na vás v lepších časech, pozdravuji a hlásím, že mám po zákroku, pacient přežil," přiznala Dara. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Tagy: Dara Rolins

Sledujeme sociální sítě