Silvestrovská noc patřila na JOJce nové zábavně-soutěžní show Vtip za stovku. Jako speciální hosté se představili Mirka Partlová a Lukáš Adamec a jelikož oba se živí zpěvem, na pódiu si střihli krásný duet. Společně zazpívali kultovní skladbu Tři slova a výsledek opravdu stál za to!

Novou zábavně-soutěžní show Vtip za stovku, kterou jsme poprvé viděli v Silvestrovském speciálu, měli pod taktovkou Ondřej Kandráč a Filip Tůma. Kromě vynikajících vtipů jsme měli možnost vidět i dva originální skeče i hranou pódiovou scénku z pera scénáristy Tomáše Dušičku, ve které se jako hostující herec představil oblíbený komik Fero Joke! O dynamické písničky se zase postaral Ondřej Kandráč a Vtipný band.

Vtip za stovku - Mirka Partlova a Lukas Adamec Zdroj: TV JOJ

Jako speciální hosté se představili Mirka Partlová a Lukáš Adamec, kteří reprezentovali dvě skupiny - Záhoráky a Východniary. A protože se oba živí zpěvem, nemohl chybět ani jejich společný duet. Na pódiu zazpívali legendární píseň Tři slova z muzikálu Neberte nám princeznu, kterou v originále zazpívali Marika Gombitová a Miro Žbirka. Mirka a Lukáš se tohoto nelehkého úkolu zhostili opravdu bravurně a výsledkem je krásný duet, který vás dostane.

Sledujeme sociální sítě