I když je milovnicí drahých značek a luxusu, nyní udělala ráznou změnu. Modelka Simona Krainová se rozhodla zbavit většiny svého oblečení, bot či kabelek. Co je za tím?

Luxusní bydlení, o rozloze 400 m², v pražských Dejvicích, se manželé rozhodli od základů změnit. Klíče předali profesionální firmě a odletěli do svého druhého domova v Dominikánské republice. Po několikatýdenním pobytu v Karibiku na ně čekal nový a minimalisticky zařízený byt ve světlých barvách. No a zrovna nový byt má být důvodem, proč se rozhodla modelka zbavit části svých věcí.

„Když jsem poprvé vešla do bytu, tak jsem se zamilovala. Najednou je všude spousta prostoru a minimálně nábytku. Trvalo dlouho, než jsem našla odvahu vybalit stovky krabic s našimi věcmi. Najednou jsme nic z toho nepotřebovali a došlo mi, že to do nového nechci stahovat. A tak jsem spoustu oblečení rozdala kamarádkám, něco dala na charitu a něco prodala,“ svěřila se Simona Krainová.  Nepotřebuji kožichy, bundy a další věci, stejně chceme žít víc u moře. Stačí mi plavky a oblečení na běhání. Ze 450 párů bot jsem si nechala 100 a ještě mě čekají kabelky, kterých mám také kolem stovky," dodala modelka. Zdá se tak, že si její šatník projde opravdu velkou změnou.

Sledujeme sociální sítě