Paris Hilton

Paris Hilton se pochlubila šestiměsíčním synem. A fanoušci ji opravdu nešetřili

Slavná dědička hotelového impéria určitě nečekala, že za překrásné záběry s malým synkem dostane tolik kritiky. Podívejte se, za co ji fanoušci svozili na plné čáře!

Když začátkem roku Paris Hilton (42) světu prozradila, že s manželem Carterem Reumem přivítali své první společné dítě, které jim vynosila náhradní matka, obdržela tisíce gratulací a snad jen samé pozitivní zprávy. Když se nedávno pochlubila synkem Phoenixem, který má už šest měsíců, lidé ji tentokrát zasypali kritikou a vyjádřili obavy o zdraví děťátka, píše pagesix.com.

Zaslúžila si takú kritiku?  

„Můj chlapeček Phoenix má dnes 6 měsíců. Je celý můj svět a můj život s ním je kompletní. Neumím se dočkat všech těch kouzelných vzpomínek, které spolu vytvoříme! Máma tě velmi miluje!” napsala Paris k fotografiím a videu s milovaným synkem, pod kterými se tentokrát nakopila více kritiky než podpůrných zpráv. 

Mnohé matky si všimly, že chlapeček má nesouměrnou hlavičku a začaly celebritní mamince dávat nevyžádané rady, dokonce vyjádřily vážné obavy o jeho zdraví. 

"Musíte ho někdy dávat i na břicho, už teď je vidět, že má plochou hlavičku,"  napsala jedna z mnoha a přidali se další, kteří radili mamince, aby ho vzala k lékaři. 

Další komentující zase měli pocit, že synka drží velmi nejistě, jako by to nedělala příliš často. 

Ať už je to jakkoli, nikdo z nás by neměl radit jiným matkám, zejména tehdy, když je nezná osobně. Máma jako Paris Hilton má jistě pro synka osobního pediatra, který by ji určitě upozornil, kdyby něco nebylo v pořádku... Co si o tom myslíte vy?  

 

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Tagy: Paris Hilton

Sledujeme sociální sítě