Zdena Studenková prozradila pikantnosti ze svého vztahu: Takový je Braňo Kostka v soukromí!

Oblíbená herečka a známý dirigent tvoří harmonický pár více už než 26 let. Jsou živým důkazem toho, že ve skutečné lásce je věkový rozdíl opravdu jen číslo. Kostka zanedlouho oslaví jubilejní padesátku a Studenková mu připravila opravdu originální dárek!

Oblíbená herečka a stabilní hádačka z pořadu Inkognito, Zdena Studenková, před pár dny oslavila 67. narozeniny. Více než svým svátkem se však v těchto dnech zabývala blížícími se okrouhlými narozeninami svého životního partnera. Její milovaný Branko totiž 17. června oslaví jubilejní padesátku, a tak dlouholetá členka Činohry Slovenského národního divadla vymýšlela, jaký dárek mu věnuje. "Branko má všechno. Hodinky, které jsem mu koupila už několikrát, skončily v šuplíku. Skříně kypí hadry, které nenosí. Tak jsem si řekla, že co ho jistě potěší, je naše milovaná Barcelona, kterou jsme loni nemohli absolvoval. Tak jsem koupila tu Barcelonu. Letenky, vše a už se hrozně těšíme," prozradila.

Žádný odpočinek na pláži u moře v luxusním resortu ale neplánují. "Uděláme si nějaké výlety, půjdeme na nějakou fiestu. Dobré víno, dobré jídlo... Bude to takový poživačný výletík. Nemusí to být o tom, že sedíme někde u moře. Možná i tam na chvíli zajdeme, ale důležité je, že si znovu užijeme ducha Barcelony," těší se Studenková, která v rozhovoru prozradila i vtipnou pikantnosti z jejich vztahu. "Když mě potřebuje upozornit na to, že je velmi dospělý a nemám mu do věcí mluvit, řekne: Vždyť mám padesát. A jindy zase, když se cítí být velmi mladý, řekne: Ještě nemám padesát. On to používá podle toho, jak chce být důležitý," dodala s úsměvem.

Vychutnejte si Zdena Studenková v oblíbeném Inkognitu!