susan boyle

Po 14 letech od senzačního vystoupení v Talentu je zpátky: Vzpomínáte si na zpěvačku, která všechny okouzlila?

Když se Susan Boyle v roce 2009 postavila před porotce britské talentové show, nikdo netušil, co se v jejím hrdle skrývá. Žena svým zpěvem všechny překvapila a stala se z ní hotová senzace.

Britská verze show Česko Slovensko má talent asi nikdy nezažila větší překvapení, než když se na jejím pódiu objevila právě Susan Boyle. Svou prostořekostí a vzhledem neupravené hospodyně všechny šikovně oklamala. Nikdo totiž netušil, že je také výjimečná zpěvačka. 

Když však Susan zazpívala, porota a diváci zůstali v němém úžasu. Ze Susan se tak přes noc stala hvězda a hotová senzace. Po soutěži se jí radikálně změnil život - začala vydávat alba, koncertovala po celém světě a jako hostka navštěvovala různé televizní show. Nikdy však do světového showbyznysu tak úplně nezapadla. Měla období, kdy se i na několik měsíců ztratila z veřejného dění a nikdo o ní nic nevěděl. 

Zdroj: Profimedia.sk

Během víkendu se objevila na pódiu jako hostka finální části britského talentu. Vrátila se tak zpátky do show, která ji proslavila. A právě zde přiznala, že loni překonala mrtvici a dělala vše pro to, aby se dala dohromady a mohla se opět vrátit před publikum a zazpívat mu. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Susan Boyle (@susanboylemusic)

Sledujeme sociální sítě