Oblíbená kapela Kandráčovci v sobotu odehrála v našem hlavním městě velkolepý koncert, který byl spojen se křtem nového alba s názvem Kandráčomor. Ten nahráli spolu se skupinou Čechomor, která v bratislavském klubu nemohla chybět!

Kandracomor krst Zdroj: TV JOJ

​Fanoušci dobré hudby si v sobotu opravdu přišli na své. V jednom z bratislavských podniků mohli zažít téměř tři hodiny skvělé muziky, o kterou se postarali kapely Kandráčovci a Čechomor. Velkolepý koncert byl spojen s křtem jejich společného CD a LP Kandráčomor. Alba uvedli do života herci Nela Pocisková a Braňo Deák. " Velmi dobře nám to zafungovalo na natáčení Silvestra Všechno co mám rád 2022/23, kde byli našimi hosty. Byla to velká energie, živel, proto jsme je oslovili. Jsme vděční, že přijali tento úkol a tento koncert zpestřili a oživili," těší se primáš Kandráčovcov.

Nela Pociskova a Brano Deak Zdroj: TV JOJ

Jedinečný dvoukoncert spojený s křtem si přišlo užít i několik známých tváří. Ve zpívajícím a tančícím davu se bavili moderátoři Jan Mečiar, Thomas Puskailer, Adam Zavřel, Jana Krescanko Dibáková, šéf zpravodajské televize JOJ 24 Darius Haraksin i Garden Mistr z Nové zahrady František Laššák. Pokud jste tento koncert zmeškali, nezoufejte. Turné Kandráčomor odstartuje 16.6 ve Východní a během léta odehrají koncerty 14.7 v Nových Zámcích, 15.7 v Detvě, 20.7 ve Starém Tekově a 11.8 na Šíravě.

Kandracomor krst Zdroj: TV JOJ

Sledujeme sociální sítě