Americký magazín People zveřejňuje každý rok žebříček nejkrásnějších žen světa a letošní vítězka je již známá. Podívejte, která herečka se může pyšnit prestižním titulem!

Nejkrásnější celebritou světa se letos stala herečka Melissa McCarthy, která zároveň kraluje i titulní straně populárního magazínu People. Ten přichází s tímto žebříčkem již od roku 1990 a reakce na aktuální výsledky na sebe nenechají nikdy dlouho čekat.

Melissa McCarthy patří mezi nejoblíbenější herečky a komičky. Několikrát se nechala slyšet, že svět potřebuje více lásky či lidskosti a brzy ji uvidíme v nové filmové adaptaci Malé mořské víly. Žebříček, který magazín People sestavuje je typický tím, že hodnotí krásu jiným způsobem, než je zvykem.

Zdroj: IMDb

Původně bylo žen v žebříčku sto, ale od roku 2006 zveřejňují už jen padesát nejkrásnějších žen. Královnou tohoto žebříčku je herečka Julia Roberts, která se může pyšnit již pěti titulky magazínu. Po dvě první místa mají za uplynulá léta herečky Jennifer Aniston, Michelle Pfeiffer a Kate Hudson. O tom, která se stane královnou a vítězkou žebříčku rozhoduje jedenáct šéfredaktorů jednotlivých odnoží mediálního domu. Letos se v žebříčku objevila i zpěvačka Rihanna, Lizzo, nestárnoucí Salma Hayek nebo Jane Fonda.

Sledujeme sociální sítě