Richard Muller - Sme si rovní2923

Koncertní víkendy v Grand Hotelu Kempinski odstartuje exkluzivním vystoupením Richard Müller

Mnohé z nich se staly hity! Skladby jako Po schodech, Cigaretka na 2 tahy, Tlaková níže, Milování v dešti, Nebude to tak snadné, si budete moci živě zazpívat společně s legendárním zpěvákem Richardem Müllerem. Hudebník, který patří k nejvýraznějším postavám československé populární hudby, vystoupí už v sobotu 22. dubna v tatranském Grand Hotelu Kempinski High Tatras.

Pohádkový hotel na břehu Štrbského plesa si pro hosty připravil i ubytovací balíček, ve kterém je kromě vstupu na koncert zahrnuta i snídaně v hotelové Grand Restaurant a vstup do hotelového ZION SPA LUXURY.

Série koncertních víkendů v Grand Hotelu Kempinski High Tatras odstartuje v sobotu 22. dubna, kdy se svými největšími hity vystoupí Richard Müller. Kromě starých hitů, které se staly ikonickými, i pro jejich hlubokou osobní výpověď, přinese Richard na pódium i písně z jeho aktuálního alba Černá labuť bílá vrána. V hotelovém lobby po skončení koncertu si budou moci hosté užít After party, na kterou zavítá i oblíbený zpěvák. V nerušené atmosféře budou mít hosté jedinečnou příležitost setkat se s hudební legendou a také získat cennou fotografii či podpis do svých alb. Před létem, a to u příležitosti Mezinárodního dne dětí, 3. června, ještě v tatranském hotelu vystoupí Marián Čekovský s hudebním programem pro děti.

Grand Hotel Kempinski High Tatras je známý výjimečnými akcemi. Vystupují zde ty nejlepší slovenské i zahraniční hudební hvězdy. Své koncerty zde odehrálo již několik interpretů jako Morcheeba, Karel Gott, Richard Müller, Lucie Bílá, Hana Zagorová, Robo Grigorov a mnozí další. Více informací naleznete na stránce www.kempinski.com/hightatras.

Sledujeme sociální sítě