O tom, že je Marek Majeský milujícím otcem, už rozhodně víte. O fotografie se svými krásnými děvčaty, které má doma, se nejednou podělil i na sociálních sítích. Co myslíte, umí být na své dcerky i přísný?

Marek Majeský, alias bývalý ředitel Hauptmann ze seriálu Nemocnice, je divákům znám jako fantastický slovenský herec, ale také jako milující otec. S manželkou Jankou, která si také zahrála v Nemocnici, mají dvě krásné dcerky Emku a Hanku. Je Marek Majeský spíše přísný otec? „Myslím si, že přísnější je moje manželka, která je přece jen častěji s děvčaty, takže já jsem spíš za toho dobrého policajta,” prozradil s úsměvem herec v rozhovoru pro Top Star. Jako rodiče se tak plně podporují a snaží se být ve výchově jejich dětí jednotní.

Jak už to ale bývá, vztah otce s dcerami je velmi speciální a rodina Majeských není v tomto výjimkou. Jak herec pro Top Star řekl, dívky rozhodně vědí, jak na něj. „Ano, tak když jsou milé, poslušné a oni umí tatínka si otočit kolem prstu, tak pak jim dovolí hodně,“ řekl herec. Ten zároveň dodal, že mají s manželkou aktuálně velmi vytížené pracovní období a tak si společný čas doma užívají o to víc.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MAREK MAJESKÝ (@majeskymarek)

Sledujte seriál Nemocnice každé úterý a čtvrtek ve 20:35 na JOJce!

Sledujeme sociální sítě