Na tvorbě seriálu Nemocnice pracuje celý štáb lidí, kteří se snaží, aby všechny scény, kulisy i samotné příběhy byly co nejvíce uvěřitelné a realistické. Výjimkou nejsou ani scény na operací, při kterých si musí dát nejen herci, ale i samotní tvůrci obzvlášť záležet. Zajímalo vás, jak to na takovém natáčení vypadá? Přinášíme vám exkluzivní pohled do zákulisí!

Všechny případy, které máte možnost vidět v seriálu, jsou reálné. Přímo na place jsou často přítomni profesionální doktoři, sestry, instrumentářky i zdravotnický personál. To se týká i záchranářů, kteří se natáčení účastní. Herce korigují a dohlíží na to, aby vše vypadalo realisticky a odráželo skutečnost. 

Naučit se lékařskou terminologii není jednoduché a všichni víme, že medicínská témata vyžadují množství vzdělání, ale také pozornosti. Herci, ale i tvůrci seriálu dělají všechno proto, aby to bylo důvěryhodné na sto procent. Právě scény na operačním sále jsou často zárukou těch nejlepších diváckých zážitků. 

Rekvizity, které máte možnost vidět i během "seriálových" operací, jsou reálné a pochází z nemocničního prostředí.  V seriálu tak máte možnost vidět nemocniční prostory, které byste jinak neměli příležitost si detailně prohlédnout a navíc můžete s námi nahlédnout do „zákulisí“ lékařské profese a nemocničního urgentu. 

Nahlédněte do zákulisí seriálu a prohlédněte si exkluzivní záběry v galerii. 

Sledujte v premiéře seriál Nemocnice každé úterý a čtvrtek ve 20:35 na JOJce!

Sledujeme sociální sítě