V nejnovější části komediálně-kriminálního seriálu Einstein si zahrál i herec Dárius Koči, který v rámci děje ztvárňoval zavražděného muzikálového herce. Jeho hlava byla oddělena od těla a mnohé diváky určitě zajímalo, jak se tato scéna natáčela. My vám to prozradíme!

Herci se ve své profesi setkají se všeličím a není výjimkou, pokud si musí zahrát mrtvolu. Své o tom ví i Dárius Koči, který v seriálu Einstein ztvárňoval zavražděného herce. Byla to zkušenost, jakou moc nevyhledávám, ale byla to vážná situace, samozřejmě, a hrozná. Ale protože to jen hrajeme, pro mě to byla i legrace. Sice bych si raději zahrál i víc, ale tak dokonalá hlava je asi jen moje ," řekl joj.sk se smíchem. Hrát mrtvolu je vždy zajímavé. Často je to tak, že přijdete, dáte si kávičku a uloží vás jako kdyby spát. Takže, nestěžuji si. Ležet není snadné, je to náročná práce. (smích) Naštěstí, jsem i něco řekl a zazpíval, tak jsem si nepřipadal až tak zbytečný ,“ vysvětlil Dárius.

Jelikož ve scénáři neměl mnoho textů nebo množství akcí, samotné natáčení náročné nebylo. Zabrat mu ale dalo hlídat si mimiku a nehýbat se. Ležel jsem, nebo jsem se objevil v sáčku, nebo jsem byl na stole položená hlava. Co bylo zajímavé, protože to byl výřez na hlavu a tělo jsem měl pod stolem schované, nebo lépe řečeno, schoulené a protože mám 192 centimetrů, občas jsem už dostával křeče. Ale zkrátka mrtvá hlava se nezačne tvářit nijak, takže jsem držel, i kdyby co bylo, protože byla ostrá ," zhodnotil. Příjemné podle jeho slov nebylo ani to, když mu filmaři museli na hlavu nasadit igelitový pytel. Jako všechny nebezpečné obrazy v Einsteinovi, i tento se natáčel tak, aby se z práce všichni vrátili domů zdraví a celí. "Co se týče samotného igelitu, ležel jsem natažený a hlava skončila v sáčku. Bez dechu jsem jen prožíval a modlil se, aby se kolegové herci nespletli, šli rychle texty a mohl jsem začít dýchat ,“ dodal Koči.


​Sledujte seriál Einstein každou neděli na JOJce!

Tagy: Einstein

Sledujeme sociální sítě