Součástí našeho nemocničního týmu jsou i fešní záchranáři. Bez nich by to nebylo ono. Už dříve doplnil tým stálých záchranářů, Juraje Bači a Tonyho Poruchu, nový kolega. Marko Anton Kováč si okamžitě získal diváky!

Jak uvedl portál diva.aktuality.sk, Marko Anton vystudoval herectví v Anglii, zpočátku na univerzitě ve Worchesteru a později i na The Royal Central School of Speech and Drama v Londýně. Herectví tak zřejmě bylo jeho snem už dávno a začal na tom pracovat v zahraničí. Marko Anton má kromě toho ještě jednu vášeň. Svůj talent totiž rozvíjí také v hudbě.

Marko Anton, kterého můžete znát i pod uměleckým jménem Marko Damian, vyjadřuje hudbou všechny své pocity. Věnuje se zejména hip hopu a známý je zejména svými kvalitními a mezi fanoušky velmi oblíbenými klipy. Jeho debutové EP nazval 50 Westside a talentovaný herec a zpěvák je autorem všech textů ke všem svým písním.

Nemocnica - Marko Damian Zdroj: TV JOJ

V Nemocnici jste ho mohli poprvé vidět ve scéně s Ivanou Kmecovou, která si zahrála chůvu Romanova syna Miška. Její postava si v dané scéně podřezala žíly a byl to právě Marko, který jí podal první pomoc. Nyní má už v seriálu za sebou spoustu jiných záchranářských akcí.

Vypočujte si tvorbu Marka Damiana: 


Sledujte seriál Nemocnice každé úterý a čtvrtek ve 20:35 na JOJce!

Sledujeme sociální sítě