Každý, kdo chodí na plesy, ví, že jejich nedílnou součástí bývají i tomboly. Ceny v nich bývají někdy velmi chytré a užitečné, jindy naprosto zbytečné. Mišo Hudák a Čeky však zažili ples, ve kterém byla jedna z cen tak bizarní, že tomu lze těžko uvěřit!

Jak už to v zábavném pořadu Inkognito bývá, nejde vysloveně jen o hádání, ale i o různé příhody hádačů a nebo moderátora. I tentokrát si vyslechneme jednu historku, která bude ale pořádně absurdní. "Když už se ptáš, jestli máme dost práce, tak občas se nějaká vyskytne i o víkendech. My jsme nedávno byli s mým mazlíčkem Mariánem na jednom plese. Nebudeme říkat jaký, aby nikdo na to nepřišel ... " začne Mišo. " Nejbizarnější cena života v tombole... " naznačí pointu Čeky.

"Nic bizarnějšího jsme ještě nezažili. Na tom jsme se shodli. Dokonce ji ani nikdo nechtěl. Z chvilku pochopíte proč. Byl to Osvobozující voucher na bezstarostný rozvod," a tím Mišo rozesměje celé obecenstvo. "A to byla která cena? " zeptá se Vlado Voštinár. "To byla speciální cena," vysvětlí Mišo. 

INKO - voucher Zdroj: TV JOJ
INKO - voucher Zdroj: TV JOJ


Inkognito můžete sledovat v pondělí ve 21:50 na JOJce!

Tagy: Inkognito

Sledujeme sociální sítě