Leona Machálková

Zpěvačka Leona Machálková prozradila recept na dobrou kondici a také to, jaké kosmetické úpravy v minulosti podstoupila

Vypadá stále skvěle, ve svém věku je v dokonalé kondici, ale sama přiznává, že to dá už zabrat mnohem víc než dříve.

Pětapadesátiletá zpěvačka Leona Machálková si nechala v loňském roce radikálně zkrátit vlasy, což ji sice omladilo na počkání, ale zjevně to pro ni nebylo dostačující. Po plastice nosu, kterou podstoupila v minulosti, se nyní přiznala k dalšímu zákroku, informuje český magazín super.cz.

"Léta běží každému a je dobré to přijmout, ale zároveň si dávat výzvy, na něco se těšit a žít život v radosti," uvedla k vnitřní motivaci, ale prozradila i něco o svém vnějším vzezření. "Vzhledem k mému věku to už není zadarmo. K mým pravidelným fyzickým aktivitám, jako je pondělní tenis a úterní jóga, jsem přidala třikrát až čtyřikrát týdně fitko," řekla Machálková.

Leonu fantasticky omladil i účes bob, pro který se rozhodla už loni. "Nelituji toho, i když je teď trochu méně variant pro úpravu vlasů," míní. Leona přiznala, že před časem absolvovala také omlazovací chirurgický zákrok. "Už mám za sebou víčka, jen jsem to nikde neventilovala. Operaci horních víček jsem absolvovala už před dvěma lety. I vizážisté mi řekli, že když nebude ta kůžička ležet na řasách, rozjasní to pohled," prozradila Leona další proceduru, která ji výrazně omladila.

Leonu Machálkovou čeká velký koncert s množstvím hostů v pražské Lucerně už 6. května, tak chce samozřejmě vypadat co nejlépe a být v dobré kondičce.

"Budu točit i videoklip a čeká mě spousta focení," řekla super.cz. zpěvačka, která vypadá opravdu skvěle, co říkáte?

Sledujeme sociální sítě