Už jen pár dní zbývá do odvysílání nového komediálního seriálu na obrazovkách JOJky a vy tak již brzy poznáte slovenskou Ivetu, která si vás svým temperamentem rozhodně získá. Jak hlavní hrdinku popsala Alžběta „Zea“ Ferencová, která ji v seriálu hraje?

„Než jsem se do ní vžila tak to chvilku trvalo,“ prozradila nám v úvodu rozhovoru Zea. Ta se už dlouhá léta věnuje modelingu, tanci či zpěvu a také díky seriálu Iveta měla možnost vyzkoušet si také hereckou profesi, a to rovnou v hlavní roli. Zvládla to jednoznačně na jedničku a na svoji hereckou premiéru v novém seriálu se těší.

Na jaký příběh hlavní hrdinky se můžeme těšit? „Iveta, hlavní postava, je trošku odlišná, než já. Je to příběh o dívce, která je z východu Slovenska, z Trebišova a nějak tam nechce zůstat a naskytne se jí možnost, že udělají nábor do modelingové agentury a tak se z Trebišova dostane, ale čekají ji nějaké nástrahy,“ prozradila. Zároveň je třeba podotknout, že je Betce prostředí východního Slovenska dobře známo. Sama totiž pochází z Prešova.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zea (@this.is.zea)


Jaká je ale podle Alžběty samotná Iveta? „Ona je trošku drzá a já byla taková asi když mi bylo deset let, takže to je trochu jiné a je taková, že si řekne, co chce. Je dost inteligentní, jen někdy, když se snaží dostat z toho Trebišova, tak udělá nějakou blbost,“ dodala Zea. Už za pár dní tak uvidíme, co si pro Ivetu osud připravil. Rozhodně si start nového seriálu nenechte ujít!

Sledujte nový komediální seriál Iveta, již 8. ledna ve 20:35 na JOJce, a to dvou částech za sebou!

Sledujeme sociální sítě