Úspěšný seriál Hranice odstartoval na obrazovkách televize JOJ před rokem a to 10. ledna. Od té doby si jeho hlavní hrdinové získali spoustu fanoušků, kteří se už neumí dočkat pokračování. To uvidíte od 9. ledna a my vám už nyní můžeme prozradit, na co se můžete těšit v nových částech!

Seriál Hranice přináší na obrazovky JOJky příběhy ze životů lidí žijících v obcích Krivé a Bereznyj na slovensko-ukrajinském pohraničí. Parta pašeráků se neustále táhne za prsty s místní policií, která jim neumí dokázat, že se živí nelegální prací. Jako na houpačce však v Hranici nejsou jen obchody, ale také mezilidské či partnerské vztahy v těchto obcích. Zatímco mladší ročníky jaksi stále nevědí, co chtějí, zralejší obyvatelé to vědí velmi dobře, což také často vyvolává rozkošné skřípky. Hranice je zkrátka taková, jaký je samotný život - nepředvídatelná, vtipná, občas smutná a nezřídka i tragikomická. Právě proto si ji diváci JOJky nesmírně oblíbili a neumí se dočkat nových částí.

Jak trávili Vánoce Berkovci, Otčenášovi či Nebelvíci? Podívejte se na video:

Třetí série úspěšné Hranice odstartuje na JOJce již 9. ledna opravdu se bude na co těšit. Můžeme vám prozradit, že v životě pašeráckých rodin nastávají nové časy. Petra se pašování vzdala, stejně jako Krišo a vypadá to tak, že se v čele pašerácké partie v Křivém schyluje k nástupu nové šéfky. Kdo jí bude? „Veselo“ bude iu Brázdovců, protože rodina zjistí, že Viky je těhotná. Problém však je, že kandidáti na otcovství jsou hned dva - bratři Dalibor a Sergej Otčenášovi. Kvůli očekávanému vnoučeti budou mít vrásky na tváři i rodiče nezodpovědných chlapců - Jerguš a Svetlana. Budou zoufalí, protože se dostanou do velkých finančních problémů. Farář Bohuš nechtěně vnukne Sergejovi nápad, jak by mohla rodina získat peníze. Jde však o podvod a Jerguš ho zprvu odmítne.Vidina bohatého výdělku je však příliš lákavá. Podaří se mu odolat? Řešit se bude i to, zda si Mikita a Lydie zaslouží žít v Rózině domě, rozvod Jula a jeho milované Gabiky ao slovo se stále více bude hlásit i tajemný Vaše z policejní inspekce, kterého jsme mohli vidět na konci druhé série.



Sledujte nové díly oblíbené Hranice již od pondělí 9. ledna ve 20:35 na JOJce!

Tagy: Hranica

Sledujeme sociální sítě