Alžběta „Zea“ Ferencová se v roli Ivety, kterou hraje v novém seriálu, cítila opravdu skvěle. Cítí se však jako skutečná herečka?

Mladá a sebevědomá studentka Iveta si umí rozhodně užívat života naplno. Pochází z Trebišova, je tvrdohlavá, vždy řekne, co si myslí, nesnáší intriky a jakýkoli nátlak. Ráda se baví, nepohrdne alkoholem. Iveta má pohřešovaného bratra a jejím největším životním krokem bude vstup do modelingového světa. Také o této dívce bude seriál Iveta, který uvidíte na obrazovkách JOJky již brzy.

Jak to má herečka ve skutečnosti? Která z činností, kterým se věnuje, je jejímu srdci nejbližší?„Já to tvrdím pořád, já se nejvíc cítím autentická v tanci. Věnuji se mu už skoro 25 let, tedy téměř celý můj život a jsem si v něm stoprocentně jistá,“ prozradila nám o sobě v rozhovoru. Zdá se tak, že tanec je opravdu její největší vášní. Co ale zpěv? V Česku si totiž rozjela opravdu slibnou pěveckou kariéru. "Ten zpěv, já jsem byla velmi kritická a myslím si, že jsem pořád na cestě, kde se chci zdokonalovat, ale je to hned těsně za tím tancem a myslím si, že ta moje hudba, alespoň z odezvy lidí, dělá lidem radost," dodala nám v rozhovoru.

Herectví je ale pro ni sféra, kterou obdivuje, svou první větší zkušenost si opravdu užila, ale přistupuje k sobě kriticky, aby se zdokonalila co nejvíce. „To herectví, to byla taková zkušenost, že jsem byla šťastná a bylo to vtipné a byla to skvělá zkušenost, ale chci se v tom v tichosti zdokonalovat, abych za pár let mohla i sama před sebou říci, že se cítím být herečkou, ale nechci to unáhlit,“ vysvětlila nám Zea, která by byla ráda, kdyby to bylo právě herectví, co nahradí tanec v jejím životě, protože jak sama říká, ten zřejmě nebude dělat věčně.


Nenechte si ujít nový seriál Iveta, již 8. ledna 2023 ve 20:35 na JOJce!

Sledujeme sociální sítě