Televize JOJ několik týdnů usilovně pracovala na přípravě nového seriálu o mladé dívce jménem Iveta. Ta se vydá za svým snem stát se modelkou a na této cestě ji toho potká opravdu mnoho. Těšit se tak můžete na trefný humor, hvězdné herecké obsazení a příběh, jaký tady ještě nebyl! Kdy uvidíte Ivetu na obrazovkách JOJky?

Datum, na které jsme všichni čekali je oficiální. Originální seriál Iveta budete moci sledovat již 8. ledna 2023 ve 20:35 na JOJce!

Seriál bude mít osm dílů, během kterých toho uvidíte opravdu dost. „Původní slovenská minisérie Iveta s humorem ale bez příkras obnažuje mezilidské vztahy či předsudky, které nás obklopují, as nadhledem poukazuje na několik sociální problémy, které jsou v běžném životě tabu. Stojí za ní hvězdná jména v čele s oceňovaným režisérem legendárních Pelíšků, Janem Hřebejkem, a scénáristou Petrem Kolečkem, který po minisérii Most! napsal autentický seriál i ze slovenského prostředí,“  uvedl na sociální síti generální ředitel televize JOJ, Marcel Grega.

Mladá a sebevědomá studentka Iveta si umí rozhodně užívat života naplno. Pochází z Trebišova, je tvrdohlavá, nedává si ubrousek před ústa, vždy řekne, co si myslí, nesnáší intriky a jakýkoli nátlak. Ráda se baví, nepohrdne alkoholem, její komunikace s místními chlapy a mladíky je svá, ale i díky tomu vždy dosáhne co chce. Iveta je polo-romka, má pohřešovaného bratra a jejím největším životním krokem bude vstup do modelingového světa. Také o této dívce bude seriál Iveta, který uvidíte na obrazovkách JOJky již brzy.

V hlavní roli se jako seriálová Iveta představí Alžběta „Zea“ Ferencová,  která je mimo jiné úspěšnou zpěvačkou, modelkou či tanečnicí. Iveta má milující a silně věřící matku, kterou v seriálu ztvární fantastická slovenská herečka, Zuzana Mauréry.  Kromě nich se dále představí  Natália Germani, Milan Ondrík, Peter Brajerčík, Milo Král, Daniel Fischer, Juraj Ďurdiak, Michal Kinik, Peter Nádasdi, Niki Dékány či Jaro Beker a další skvělí herci. Seriál režíroval famózní Jan Hřebejk. 

Sledujeme sociální sítě