Už za pár dní končí letní prázdniny a školáci se pomalu, ale jistě chystají k návratu do školních lavic. A přestože se většina lidí na blížící konec léta netěší, jsou i tací, kteří si konečně vydechnou. Mezi takové lidi patří i moderátor Inkognita, kteří léto opravdu nemá rád. Proč?

Léto je u většiny lidí nejoblíbenějším obdobím v roce, ale moderátor Vlado Voštinár otevřeně přiznává, že toto roční období nemá rád. „Nejsem úplně nejletnější typ, protože nemám úplně rád, když pálí slunce a je velmi horko. V jednom kuse se potím, v stále bych něco pil, pořád hledám, kde se schovám...nač to je?“ řekl v reportáži Eriky Barkolové pro Top Star.

Pravdou je, že extrémně horké dny, kdy hodnoty na teploměrech šplhaly ke čtyřicítce by nebyly příjemné snad nikomu. Vlado však během těchto dnů doslova trpí a určitě není sám. „Já musím být pořád v chládku a pak je otázka, k čemu je pro mě léto? Když jsem pořád někde skrytý pod stromem nebo někde, kde to nepálí. Protože já, když jsem stál ve frontě na pigment, tak zrovna přede mnou se minul,“ vysvětlil. Bronzové opálení bychom na něm hledali jen marně, protože jak sám přiznává, po krátké době na slunci je totiž hned rudý. „Já, když i jdu někde k vodě, co miluji, tak nemůžu tam být dlouho během léta, protože já shořím. Nejsem já dobrá parta na léto,“ dodal s úsměvem. Na příchod podzimu se tak určitě pořádně těší!

Sledujte Inkognito už dnes ve 22:40 na JOJce!

Sledujeme sociální sítě