Krásnou herečku Dominiku Žiaranovou znáte zejména ze seriálu Nemocnice a Hranice. Zatímco v Nemocnici ztvárňuje energickou internistku Inéz, v Hranici je vnučkou pašeráckého byznysu, která miluje dokonalý vzhled. Jak to ale má herečka s péčí o svůj vzhled v reálném životě?

Má Dominika své rituály, které dodržuje, nebo vděčí za svůj vzhled spíše dobré genetice? „V poslední době jsem si našla takové své rituály, které ráno a večer řeším. Cvičím jógu. To mě obrovsky dává do pohody a zklidnění. Začala jsem i se studenými sprchami. A mám i takové rituály, kdy dbám na to, abych se večer pořádně odlíčila, neboť to jsem zanedbávala,“ prozradila o sobě herečka.

K péči o sebe a své tělo má Dominika pozitivní přístup, neboť ho vnímá jako svou schránku, kterou si prostě musí opatrovat. „To tělo je jen jedno, je jen naše a pak záleží, jak funguje i na tom, jak o něj pečujeme. Takže já jsem moc ráda, že jsem si našla tyto rituály, neboť před tím to bylo takové, že za pět minut vstávám a všechno rychle,“ vysvětlila Dominika.

Pokud byste si ale mysleli, že Dominiku netrápí absolutně žádný problém s pletí, byli byste na omylu. I ona potřebuje své pokožce dopřát extra péči. „Mám suchou pokožku a bylo by ode mě hezké, kdybych se o ni starala tak, jak si zaslouží. Takže asi tolik. Jóga, sprcha studená a péče o pleť,“ dodala herečka.

Sledujeme sociální sítě