Oblíbený muzikant má během celého léta svůj pracovní kalendář opravdu plný, ale vždy si najde dostatek času k odpočinku se svou milovanou rodinou. Před pár dny absolvovali společnou dovolenou ve slunečném Chorvatsku, kde vznikla i romantická fotka Eriky a Ondřeje. A jsou na ní snad stejně zamilovaní, jako v den svatby!

Manželé Erika a Ondřej Kandráčovci v květnu oslavili 14. výročí svatby, ale v jejich případě jakoby čas ani neexistoval. Dokazují to také snímky z jejich společné rodinné dovolené v Chorvatsku, kde si byly odpočinout a načerpat nové síly.

Úspěšný muzikant se na svém profilu na sociální síti pochlubil krásnou fotkou s manželkou, která je jako vystřižená z romantického filmu. Kandráčovci na ní pózují na pláži při západu slunce, přičemž se drží za ruce a zamilovaně se na sebe dívají. „Tak a takovou holku jsem dnes sbalil,“ napsal Ondřej ke snímku. Ta si okamžitě získala tisíce lajků a stovky krásných komentářů, které říkají jasnou řečí - idylický vztah Ondřeje a Eriky se jeho fanouškům nesmírně líbí.

Exkluzivní rozhovor s Ondřejem Kandráčem sledujte zde:

Sledujeme sociální sítě