Lela Ceterová

Lela Ceterová před svatbou pořádně překvapila: Co si nechala upravit na klinice?

Ze slovenské krásky se koncem července stane vdaná paní a přípravy na veselku bere opravdu poctivě. Před oltářem chce být nejkrásnější a proto se rozhodla svoji tvář omladit.

Po bouřlivých měsících a rozchodech zavládla u Lely Ceterové a Karlosa Vémoly pohoda. Dvojice je stále zamilovaná, vychovávají spolu dvě krásné děti a už brzy se z nich stanou manželé.

Přípravy jsou v plném proudu! Slovenská playmate se nikdy netajila tím, že si na sobě dala vylepšit to, co se jí nelíbilo. Má větší prsa, rty, nové zuby, pleť bez vrásek díky botoxu a ve tváři má i různé výplně. A jelikož jí její děti dávají zabrat, rozhodla se, že si dá svou tvář "nově vymodelovat".

"Před týdnem mi paní doktorka aplikovala poprvé nitový lifting APTOS. Dnes ráno jsem se u ní opět zastavila a vymodelovala mi tvář - lícní kosti, bradu a rty. Prostě po dvou dětech, probdělých nocích a zdravotních problémech ztrácela moje pleť na elasticitě a vytvářely se bohužel i hlubší vrásky, což mi prostě vadilo a necítila jsem se dobře. Beru to tak, že žijeme pouze jednou a každý se chce cítit a vypadat dobře," přiznala Lela.

Pred rokmi vyzerala aj takto...

Sledujeme sociální sítě