V desátém ročníku show Česko Slovensko má talent se opět můžete těšit na moderátorskou dvojici ve složení Jasmina Alagič a David Gránský. Balkánská kráska už loni předvedla několik doslova hvězdných outfitů a jinak to nebude ani v této jubilejní sérii.

Dalo by se říci, že sympatická a vždy usmívající se moderátorka Jasmina Alagič si žije svůj sen. Daří se jí totiž i v soukromém i v pracovním životě. Životní lásku našla po boku rapera Rytmuse, se kterým vychovává synka Sanela. Její milovaná rodina je pro ni vším a snaží se s ní trávit co nejvíce času. A vychází jí i profesní kariéra, protože Jasmina bude po boku Davida Gránského součástí i desátého ročníku show Česko Slovensko má talent.

Uvádět show, které byla ona sama fanouškem a věrným divákem, je pro Jasminu splněným snem. A bylo to na ní vidět i během natáčení. Vždy zářila štěstím a úsměv na rtech jí nechyběl ani na konci natáčecích dnů, které finišovaly kolem půlnoci. Říká se, že pokud je žena spokojená, ke kráse jí mnoho šminek není třeba a Alagič je toho živým důkazem. Přestože je nádherná i bez make-upu, před kamery se musí postavit vždy dokonale upravená. To mají na Talentu pod palcem její dvorní vizážista Milan Švingál a kadeřník Ján Molnár. V kombinaci se stylovými outfity z ní vždy vykouzlili dokonalou bohyni. Každý den byl však její styling a vizáž v trošku jiném stylu a tak si klidně mohla zazpívat „každý den je ze mě jiná žena“. Co řeknete?

Sledujeme sociální sítě