Součástí poroty v show Česko Slovensko má talent bude i v jubilejním desátém ročníku úspěšná herečka Diana Mórová. Ta v každé sérii ohromuje dokonalými outfity, účesy i perfektním make-upem a jinak to nebude ani letos!

Diana Mórová bez pochyb patří k nejzářivějším hvězdám slovenského showbyznysu. Dlouhá léta je členkou činohry Slovenského národního divadla, hrála v mnoha filmech, účinkovala v seriálech televize JOJ a poslední roky si ji diváci oblíbili i jako porotkyni v show Česko Slovensko má talent. Množství fanoušků si získala svým mimořádným nadáním, příjemným projevem, ale také díky výbornému vzezření. Přestože letos sfoukla na dortu 52 svíček, tento věk by jí tipoval jen málokdo.

Mladistvý vzhled jen podporují hvězdné outfity i perfektní vizáž, kterými vyráží dech jako porotkyně v show Česko Slovensko má talent. Tým ve složení hairstylistka, vizážistka a kostymérka pro ni vytvářejí svěží, originální i extravagantní kombinace, ve kterých Diana doslova září. Důkazem jsou i snímky z natáčení jubilejní desáté série, které se realizovalo v uplynulých dnech. Mórová na nich vypadá perfektně a je jako vystřižená z červeného koberce. Co říkáte?

CSMT 10 - Diana Mórová Zdroj: TV JOJ
CSMT 10- Diana Morova Zdroj: IG Monamesofficial
CSMT 10 - Diana Morova Zdroj: Archív D.M.
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika (@monamesofficial)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika (@monamesofficial)

Sledujeme sociální sítě