V oblíbeném Inkognitu jsme za několik let jeho vysílání zažili už opravdu různé situace. Jak se ovšem říká, vždy je čím překvapit. Důkazem je i pondělní část, ve které se událo něco, co jsme ještě v Inkognitu opravdu neměli. A hádači z toho byli patřičně překvapeni!

V pondělní části si jako první sedl vedle moderátora Vlada Voštináře sympatický Miro, který pracuje jako pediatr. Když však přišel na scénu druhý host, hádači nevěřili vlastním očím. Do studia totiž vešel stejně vypadající muž, ale Vlado ho představil pod jménem Peter.

Známé tváře v panelu z toho byly pochopitelně zmatené. V minulosti se už párkrát stalo, že do Inkognita přijela tatáž osoba, ale s jinou profesí. No, že by přišla jednovaječná dvojčata, to jsme tady ještě neměli. „Tak oni jsou dvojčata?“ zeptal se Šoko nevěřícně. "Hej, vidět tam odlišnosti," konstatoval Mišo Hudák. „To není ten samý, tedy?“ ujišťoval se Čeky. "Vy si z nás děláte legraci," zhodnotila Zuzka Šebová. „Ne, to není tentýž,“ odpověděl Vlado. "Tak to je další od vás, Miško, tímpádem ...fakt je to jiný?" doplnila Zuzka.

INKO - jednovajecne dvojicky Miro a Peter Zdroj: TV JOJ

Největší gól však přišel, když zjistili, že i Petr pracuje jako pediatr. Dokonce s bratrem dělají na stejném oddělení. V jisté chvíli se do studia vrátil i Miro a při pohledu na téměř totožně vypadajících bratrů byli hádači v němém úžasu. Zuzka Šebová si až vytáhla mobil a mladé doktory si vyfotila. „Vždyť ty děti musí mít z vás chaos,“ řekl Vlado. „Podle mě od vás jdou rovnou na oční nebo na psychiatrii,“ zasmála se Zuzka. „Děti ani ne, spíše ten doprovod těch dětí. Maminky většinou z nás mají tak divný pocit,“ vysvětlil Peter. „Co mamka? Ale taťka, když přijde po žurce s dětmi... ten si musí myslet, že konečná,“ dodala Zuzka.

Sledujte Inkognito každé pondělí od 21:40 na JOJce!

Tagy: Inkognito

Sledujeme sociální sítě