Sehraná moderátorská dvojice je v plné síle zpět! Jasmina Alagič a David Gránský vás provedou i jubilejním, desátým ročníkem Talentu. Z obou se už loni stali nejen kolegové, ale také kamarádi. A jakým darem překvapila Jasmina Davida?

Jasmina a David si už loni, kdy spolu moderovali Talent poprvé, velmi sedli kolegiálně i lidsky. Během celého trvání show působili jako sehraná dvojka a bezpochyby se oba těšili, že se opět uvidí letos na natáčení. Ještě před prvním dnem natáčení se moderátorská dvojka setkala a Jasmina si pro Davida připravila milé překvapení.

Teprve nedávno se totiž Davidovi a jeho manželce Nikole narodil synek Mateo. Chlapeček tak dostal nádherné jméno. „9.6. 2022 bude už navždy náš nejšťastnější den. Děkujeme někomu z personálu porodnice a následně médiím, že nás ušetřili tak otravné věci, jako je oznamování narození našeho syna. Tímto se omlouváme našim přátelům a některým členům rodiny, že se to dozvěděli spíše z médií než od nás. Nic ale není důležitější než to, že jsou Niky i Mateo v pořádku, a tak neskutečně těžký a dlouhý porod zvládli. Moje žena je hrdinka. Miluji ji. Miluji je,“ napsal David k fotce na svém Instagramu, kterou oznámil radostnou novinku.

Před natáčením Talentu se po dlouhé době oba společně setkali a nechyběla ani gratulace od Jasminy. Ta si dokonce pro Davida připravila překvapení. Pro něj i jeho manželku Nikolu přinesla krásné náramky se jménem jejich synka Matea.

Fotky náramků si můžete prohlédnout v naší galerii!


Sledujeme sociální sítě