Neodmyslitelnou součástí oblíbené show Česko Slovensko má talent je prakticky už od jejího začátku i zpěvák Jozef Pátrovič. Své nadání přišel ukázat téměř každý rok a výjimkou nebude ani letošní ročník. S čím se chystá zaujmout porotu a jakou zajímavost o sobě prozradil?

Když se řekne jméno Jozef Pátrovič, pravděpodobně téměř všichni přesně vědí, o koho jde. Známý Prievidžan je totiž neodmyslitelnou součástí show Česko Slovensko má talent. Před porotu se na pódium postavil téměř v každém ročníku, a tak bez obav můžeme říci, že je ikonou Talentu. \"Kulaté výročí, deset let jsme vydrželi,\" zhodnotil Pátrovič, který přiznal, že se před televizní kamery plánuje postavit iv tomto ročníku.

Vystoupení čilého osmdesátníka byla rok co rok doprovázena různými emocemi a bylo to doslova jako na houpačce. Od hněvu, přes křik, výčitky až po smíření, pokoru a nakonec nalezení Boha. Toto všechno jsme s ním prostřednictvím televizních obrazovek zažili. „Já jsem tam byl ukázat pokoru, prakticky jsem to dostal do vínku. To bylo poslání shora, jak se říká. Co myslíte, že bych to vydržel, kdyby on mi nebyl pomáhal? Ty šoky, které jsem se dostával na tom pódiu? To srdce úplně roztrhlo napůl. A já to vydržel všechno. Ale s jeho pomocí,“ řekl v reportáži Eriky Barkolové. „Já jsem zpíval, už když mi bylo 22 let, když jsem přišel z vojny. Měli jsme kapelu ČSAD a byli jsme nejlepší kapela v Topolčianském okrese,“ pochlubil se Pátrovič.

Sledujeme sociální sítě