Oblíbené Inkognito je vždy plné zajímavých situací a často i překvapení. Dnešní díl nebude výjimkou. Už první host totiž způsobí, že hádači zůstanou v němém úžasu. Ani ne tak pro jeho profesi, ale kvůli jeho vzhledu!

Hosté, kteří přijíždí do Inkognita, umí často pořádně překvapit. Někteří svými profesemi, jiní zážitky či zkušenostmi, ale jsou i tací, kteří upoutají pozornost v momentě, kdy vstoupí do studia. Stane se to i v dnešním díle, kdy si do křesla pro hosta sedne Miroslav. Ten svým vzezřením zaskočí téměř všechny hádače. Jakmile vstoupil na scénu, bylo vidět, že Mišo Hudák pořádně zpozorněl a překvapeni byli i ostatní jeho kolegové.

Miroslav je totiž Michalovi neskutečně podobný. "Počkaaaaj, Miroslav a ty byste mohli natočit výborný film ...," vyrchlil Čeky. „...trošku víc ofinky a on má hustší plnous,“ uvažoval Hudák. „Ještě víc šedin ...ale to přijde, časem,“ doplnil Vlado Voštinár. "Bratři Hudákovci," zhodnotila Zuzka Šebová. „Ano, bratři Hudáci,“ řekl Čeky. „Hudák Bros,“ podotkl Šoko. Když už se Miro Mišovi tak podobný, podaří se hádačům přijít na jeho profesi?

INKO - host Miro Zdroj: TV JOJ

Sledujte Inkognito v ponděli ve 21:40 na JOJce!

Sledujeme sociální sítě