V seriálu Hranice máte možnost vidět spoustu nových postav. Ty perfektně doplňují herce, které máte možnost vidět v seriálu od samého počátku. K partě se teprve nedávno přidal známý slovenský stand-up komik. Poznali jste ho?

Jaký by to byl komediální seriál bez pořádné dávky humoru. Originálním a nefalšovaným humorem je znám i stand-up komik Gabo Žifčák, který účinkuje v Hranici, v jednom z vedlejších rolí, už nějaký ten pátek. Znát ho totiž můžete jako jednoho z členů Vasilovy party. Zdá se, že Gabovi sedla tento úkol jako ulitá.

Čučo je jméno postavy, kterou stand-up komik ztvárňuje. I když toho moc nenamluví, vždy je součástí vtipných scén. Bandita Čučo je pokorným chlapem, který se chová přísně a hrubě jen v těch nejnutnějších případech. Nenechte se proto zmást jeho věčně drsným výrazem. Spolu s celou partou tvoří nezaměnitelnou skupinku drsňáků, která je známá po celém Vasilkově. A ne jen tam! Tak co? Zamlouvá se vám Gabo v tomto úkolu?

Gabo Žifčák Zdroj: TV JOJ


Gaba Žifčáka můžete znát jako stand-up komika, který zastává roli hlavního představeného církve Svědků Liehovových. Prostřednictvím vtipných představení či videí zasvěcuje své diváky zejména do tajů a teorií alkoholu. Od začátku své kariéry si získal spoustu fanoušků, kteří se na tom, co tvoří, rádi zabaví.

Gabo Žifčák a Simona Kollárová Zdroj: TV JOJ

​Sledujte seriál Hranice každé pondělí ve 20:35 na JOJce!

Sledujeme sociální sítě