Tori Spelling, Jenie Garth

Nejlepší kámošky od dob Beverly Hills opět spolu. Jak teď vypadají?

Spojil je dnes již legendární teenagerský seriál z 90. let a stále jsou velmi dobrými přítelkyněmi. Po dlouhé době se spolu objevily ve společnosti a obě příjemně překvapily svým vzhledem.

Torri Spelling (49) a Jennie Garth (50) si v seriálu Beverly Hills 90210 zahráli nejlepší přítelkyně Donnu a Kelly. Herečky se spřátelily i v soukromí a nic se na tom nezměnilo ani po třiceti letech.

Herecké kolegyně a kamarádky se spolu objevily na iHeartRadio Wango Tangu v Los Angeles a ihned na sebe strhly veškerou pozornost. I když je jasné, že obě mají za sebou několik zkrášlujících zákroků, vypadaly velmi dobře a úsměvy rozdávaly na všechny strany.

Jennie Garth, která oslavila letos okrouhlou 50-tku se po fenomenálním úspěchu v Beverly Hills objevovala spíše v seriálových rolích, ale sem tam se objevila i ve filmu, naposledy například v romantickém filmu A Kindhearted Christmas (2021) nebo v dramatu Your Fami Your Life (2019). Měla také vlastní reality show o bydlení a úspěchy sklízí i v pořadu o vaření a pečení.

Zdroj: Profimedia

V soukromí to bohužel neměla úplně ideální, za sebou má dvě nezdařená manželství a ve třetím zažila také turbulentní období a krize. Největší radost jí dělají tři krásné dcery, na které je nesmírně hrdá.

Jennie bojovala v minulosti s různými závislostmi, jistý čas i viditelně přibrala a působila zanedbaně, ale pak se zase nakopla, začala na sobě pracovat.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennie ? (@jenniegarth)

Velmi podobně je na tom i Tori Spelling, která je pětinásobnou mámou a kromě neustálé péče o velkou rodinu si v posledních letech zažila i těžké období s manželem, také je trápily finanční problémy, ji věčné kolísání váhy a to vše na jejím vzhledu zanechalo stopy.

Herečka se však pořádně nakopla, na další plastické operace a drastické diety se vykašlala, a místo nich si štíhlejší a krásnější postavu odmakala poctivým cvičením. Výrazně zhubnout a opéknout se jí podařilo také díky zdravé a výživné stravě, kterou sama propaguje v kuchařské knize.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tori Spelling (@torispelling)

Zdroj: Profimedia

Sledujeme sociální sítě