Sympatická herečka ztvárňuje v úspěšném seriálu Hranice ráznou policejní náčelnici Soňu Baranovou. Ta si dirigování svých kolegů na policejní stanici už na první pohled užívá a tak nás zajímalo, jestli se s tím ztotožňuje i její herecká představitelka Alena Ďuránová. Její odpověď byla opravdu přímá!

Nová náčelnice, Soňa Baranová, udělala na policejní stanici v Křivém pořádný rozruch. Do stoprocentně mužského kolektivu přišla jako první žena a chvíli jí trvalo, než se u nich dočkala respektu. Tak trochu zvlčilých místních policistů musela dát okamžitě do latě a jinak než „dirigováním“ to ani nešlo. Jelikož její herecká představitelka Alena Ďuránová je v této roli geniální, zajímalo nás, zda podobné postupy volí i ve svém soukromém životě. „Která žena nemá tendenci muže dirigovat? Nemyslím si, že taková existuje, jen to některé nazývají „usměrňování“ nebo některé nedostanou prostor od svého muže, neboť je silnější. Z toho vyplývá, že i muži mají tendenci dirigovat ženy. Je to takový vzájemný souboj o svou pozici, či pravdu ve vztahu...Soňa diriguje velmi ráda a líbí se jí to, ale když si prohlédnete jak fungují, respektive nefungují její podřízení v Křivém, bude vám jasné, že jinou možnost nemá,“ vysvětlila s úsměvem.

Alena Ďuránová Zdroj: TV JOJ

​Často se říká, že ženy to mají v převážně mužských kolektivech těžké, ale Alena Ďuránová ani v tomto tématu nedělá rozdíly mezi pohlavími. „Toto je věčné a velmi citlivé téma, které nemá vítěze. Je krásné, pokud žena respektuje muže a muž respektuje ženu, ať už v práci nebo doma. A je přece úplně jedno, co kdo dělá, kde dělá, na jaké pozici, jestli je šéf ve firmě, nebo šéf doma. Já osobně se nesoustředím na to, abych si vydobila respekt u mužů, ale na to, abych si udělala svou práci nejlépe jak vím a respekt, úctu či slušné chování od mužů dostávám přirozeně. A já se snažím jim respekt, úctu a slušné chování vracet,“ dodala.

Seriál Hranice každé pondělí, středu a pátek od 20:35!

Sledujeme sociální sítě