Porotkyně show Česko Slovensko má talent nejednou neudrží slzy ani při účinkujících. Svou citlivou dušičku však ukazuje především v soukromí!

Tentokrát se Marta Jandová na Instagramu podělila o to, jak velkou radost jí udělala její milovaná dcerka. Maruška zažila svůj první koncert a Marta zůstala v slzách. Ne nadarmo se říká, jaká matka, taková Katka.

Marta vede svou dceru k hudbě již od útlého dětství a tak bylo jen otázkou času, kdy muzikálnost Marušky spatří světlo světa. "Včera jsem se tak dojímala při jejím prvním velkém koncertu, kde byla jako fanynka. Skákala, zpívala a užila si i pohled z výšky z ramen svého tatínka. Za dva týdny jdeme zase. Na jednu z mých nejoblíbenějších kapel," prozradila společné rodinné plány brunetka. Marušku vzala na koncert americké kapely Imagine Dragons, která vystoupila v Praze.

Vypadá to, že její dcerka neudrží hudební geny jen tak v sobě. Zpěvačka už dříve prozradila, že je Maruška talentovaná. "Zpívá fakt velmi pěkně. Má krásný hlas. Je to také velká komediantka, to má také po nás," uvedla Marta Jandová. Její otec je lékař, je tedy ještě předčasné zamýšlet se nad tím, zda se vydá hudebním směrem, nebo půjde ve zcela jiných šlépějích!

 

Sledujeme sociální sítě