Oblíbený muzikant má ve svém životě pevný pilíř, kterým je jeho milovaná rodina. Přestože hudební kariéra mu ukrajuje spoustu času, manželce a třem krásným dětem se věnuje jak se jen dá.

V úterý uplynulo krásných čtrnáct let ode dne, kdy si Ondřej a Erika Kandráčovci řekli své ano. Za tu dobu se jim narodily tři krásné děti - nejstarší Ondřej, prostřední Ema a nejmladší členkou rodiny je Maruška, která přišla na svět v červnu 2020. Jak se říká, plynutí času si uvědomujeme nejintenzivněji právě na dětech a výjimkou nejsou ani Kandráčovci.

Důkazem jsou záběry, které Ondřej zveřejnil na svém instagramovém profilu. „Naše sluníčko Emka a její velký den 1. sv. přijímání,“ napsal muzikant ke snímku, na kterém pózuje celá rodina. Už na první pohled totiž je vidět, že z Ema je velká slečna. Pořádně vyrostla i Maruška, která už dávno není miminkem v peřince. Velkou změnou však prošel i nejstarší Ondřej. Z chlapečka je už teenager, který své rodiče zanedlouho přeroste. Celá rodinka na zmiňované fotce září štěstím a je jasné, že si společné chvíle užívají plnými doušky.

Sledujeme sociální sítě