Laura Petersen

Šokovala těhotenstvím a teď slovy o mateřství. Jak si užívá roli matky hvězda JOJky?

Herectví šlo stranou a místo kariéry dala přednost rodině! Seriálová hvězda Laura Petersen v lednu porodila rozkošného synka a od té doby se naplno věnuje právě jemu.

Diváci si ji oblíbili v seriálech Naši nebo Nový život. Přestože se její kariéra slibně rozbíhala, přednost dostalo něco úplně jiného. Dvaadvacetiletá sympatická Laura před pár měsíci své fanoušky pořádně překvapila, když jim přes sociální sítě oznámila, že bude máma.

​Začátkem ledna se jí narodila synek Matteo Marek, kterého se se snoubencem Markem neuměli dočkat. "Musím přiznat, že nejkrásnější věc se pro mě stala i nejnáročnější, protože chci být nejlepší jak pro Teuška, tak pro Marka a chci, aby měli v životě všechno jen to nejlepší. A v tomto období se dopouštím spoustu chyb, zažívám obrovské strachy, ne všechno jde tak, jak bych chtěla a cítím se někdy bezmocná a ano, je to jen 6 dní, ale dlouhých dní, plných nových věcí a obav a nezdařených pokusů... Ale mám kolem sebe nejlepší lidi, kteří mi dávají odvahu a říkají mi, jak jsem úžasná a pomáhají nám, takže je všechno mnohem jednodušší," přiznala po porodu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lau ? | Laura Petersen (@lolpete.rs)

Od té doby uplynulo pár měsíců a Laura si svou rodinku naplno užívá. "Nikdy jsem si nemyslela, že se budu tak strašně těšit z každého přibudnutého gramu, či centimetru. Každého hlasitého smíchu, stačí i když Matteo zvedne jen jeden koutek a kouká na mě šibalským pohledem. Přiznám se, dokonce se těším z každé prokakané pleny a každého hlasitého prdu... Opravdu se z toho všeho těším. A neumím se dočkat dalších takových milých maličkostí," popsala vtipně rodičovství Laura. Vypadá to tak, že synka si naplno užívá se vším, co k miminku patří.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lau ? | Laura Petersen (@lolpete.rs)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lau ? | Laura Petersen (@lolpete.rs)

Sledujeme sociální sítě