Andrea Verešová

Andrea Verešová je vyhlášená hospodyně, která v kuchyni zvládne každou výzvu

Většinou se tento pokrm peče jednou ročně právě na Velikonoce. Jeho přípravu si vyzkoušela už i Andrea Verešová a vydařil se jí na jedničku.

Možná i váš stůl zdobí právě slaďoučký velikonoční beránek, bez kterého byste si svátky neuměli představit. Jeho tradice sáhla do dávné minulosti…

​Beránek představuje pomyslného Ježíše Krista a jeho utrpení na kříži a oběť za spásu světa. Zatímco v minulosti se na svátky podávalo právě jehněčí maso, postupně se rozšířilo právě pečení sladkého beránka. Existuje spousta receptů, jak si ho doma připravit, ale nejčastěji se peče z klasického třeného těsta. Jeho výroba není opravdu složitá a zvládne ji každý. V minulosti ho vyzkoušela i Andrea Verešová, která se svým výtvorem sama pochlubila. Co říkáte?

Recept na barančeka:

Ingrediencie:

Sledujeme sociální sítě