Věděli jste, že jsou ve skutečnosti manžely? Viktorie a Samuel Spišákovi aktuálně tráví společný čas nejen doma, ale také na place. Hvězdí totiž v seriálu Hranica. Zatímco Viktorie je součástí seriálu od samého začátku, Samuel doplnil kolektiv herců až nyní. Manželé už mají spolu i dcerku. Podívejte, jak je rozkošná!

Viktorie a Samuel mají doma ten nejcennější poklad, s nádherným jménem. Dcera Markétka jim dělá denně radost a roste jako z vody. Radost dělá jistě i fanouškům a sledovatelům Viktorie, která se občas podělí i s trovhou z jejich soukromí a čas od času zveřejní roztomilou fotku malé kopretiny. Šibalská očka a široký úsměv udělají den rozhodně každému.

Hranica - Viktória Spišáková a Samuel Spišák Zdroj: TV JOJ

​Viktorie nám už v jednom z rozhovorů prozradila, že od doby kdy má Margaretku, prožívá i ty nejkrásnější chvíle ještě intenzivnější. Ne nadarmo se říká, že s dětmi člověk objeví krásu maličkostí. Když se podíváte na Markétku, je vám jasné, že rodičům jakoby z oka vypadla. Je nádherná a povedená a Viktorie a Samuel jsou na svůj poklad jistě hrdí. Podívejte se na roztomilé záběry malé kopretiny dolů pod článkem!

Spišákovi se už jako jejich seriálové postavy v posledních epizodách setkali a teprve časem uvidíme, zda budou mít v seriálu společný osud. Zatím je jasné, že seriálový Nikolaj v Hranici rozhodně zamíchá kartami!

Sledujte seriál Hranice každé pondělí, středu a pátek ve 20:35 na JOJce!

Sledujeme sociální sítě