Show Česko Slovensko má talent spojila huslistku Martinu Výbohovou, zpěvačku Dominiku Titkovou a tanečníka Nora Grofčíka. Společne se opět sešli na jednom jevišti!

Úspěšní soutěžící minulého ročníku talentové show se rozhodli spojit síly a společně vytvořit obrovský zážitek pro diváky. Kromě talentu a lásce k hudbě je spojuje také stejný postup do finále ČSMT. Taneční pohyby Nora Grofčíka si vysloužily zlatý buzzer od Diany Mórové, hraní na housle Martiny Výbohové uchvátilo Jara Slávika a zpěv Dominiky Titkové dojal Martu Jandovou natolik, že stiskla tlačítko, které zpěvačku poslala do finále. Dominika Titková se nakonec umístila na krásném druhém místě!

Skladbou Earth Song od Michaela Jacksona se rozhodli uctít nejen legendárního zpěváka, ale poukázat i důležitost místa, kde žijeme. "Výběr byl jasný - Earth song, protože Země je domovem nás všech," prozradila Dominika Titková. "Spojili jsme síly. Setkali jsme se ve finále Česko Slovensko má talent a už tehdy jsme tušili, že něco spolu spácháme," napsala dále na svém Instagramu, kde uveřejnila celé video ze společného vystoupení. Dalšími skladbami, které se rozhodly přetvořit do své verze, byly Black and White a Smooth Criminal. Přestože talentovaní umělci spolu nezkoušeli naživo, jejich společné hraní dopadlo perfektně!

 

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost a předveďte svůj talent na ONLINE CASTINGU!

Sledujeme sociální sítě