Při hádání jména tajného hosta v oblíbeném Inkognitu občas nastávají velmi vtipné situace. Přestože ve většině s odhalením identity naši hádači nemají problém, někdy se pořádně potrápí a doslova potí krev.

V pondělním Inkognitu si do křesla pro tajného hosta sedl známý český režisér Filip Renč, který má na kontě řadu úspěšných filmů. Hádači se ale pořádně trápili při odhalování jeho identity. Přestože poměrně rychle zjistili, že jde o režiséra, neuměli se trefit do žánru a tím pádem ani nedokázali uhodnout jeho jméno. Když dal moderátor Vlado Voštinár závěrečné dvanácté „ne“, snažil se dokonce i nesoutěžně hádačům trochu napomoci.

Začal tedy jmenovat filmy, na kterých Filip Renč pracoval. Ti se však neuměli chytit ani v této situaci. Všichni samozřejmě snímky jako Rebelové či Lída Baarová znali, ale neuměli si vzpomenout na jméno. Ťuklo je to až ve chvíli, kdy Vlado prozradil jeho křestní jméno - Filip. Když si hádači sundali škrábošky, bylo vidět, že se strašně stydí a jen těžko se jim hledají slova. Samotný režisér to ale bral sportovně a vůbec si z toho těžkou hlavu nedělal.

Sledujte Inkognito každé pondělí po Hranici ve 21:40 na JOJce!

Tagy: Inkognito

Sledujeme sociální sítě