Sympatická herečka, která je jednou z hlavních hvězd úspěšného slovenského seriálu Hranice, oslavila před pár dny kulatiny. Při této příležitosti se s fanoušky na sociální síti podělila o své fotky z dětství, na kterých je opravdu rozkošná!

Je krásná, chytrá, daří se jí v práci i ve studiu a navíc má i dobré srdce. Řeč je o herečce Simone Kollárové, která aktuálně září v oblíbeném seriálu Hranice jako dědička pašeráckého gangu Petra Berková. Před pár dny sfoukla na pomyslném dortu třicet svíček a při té příležitosti na sociální síti zveřejnila své fotky z dětství. „S láskou k přírodě se asi musíte narodit,“ napsala k archivním snímkům, na kterých je opravdu rozkošná. Sympatická plavovláska má k přírodě a živým tvorům opravdu blízko, což dokazuje i fakt, že na střední škole studovala kynologii. „Odmalička jsem měla ke zvířatům blízko. Tak jsem se rozhodla, že půjdu tímto směrem. Chtěla jsem střední, která mě bude bavit,“ zhodnotila Simona.

Přestože se herečce daří a je úspěšná, nepřerostlo jí to přes hlavu. Právě naopak, nohama stojí pevně na zemi a zachovává si velkou pokoru. „Jsem vděčná za spoustu věcí ve svém životě. I každodenní maličkost stojí za velký vděk. Ale možná bych ráda zmínila mé rodiče, kteří mě dobře vychovali a nechali mi svobodnou volbu – vždy jsem se mohla rozhodnout podle sebe. Díky nim jsem taková, jaká jsem,“ řekla herečka s úsměvem.

Sledujte seriál Hranice každé pondělí, středu a pátek od 20:35 na JOJce!

Sledujeme sociální sítě